VEREENVOUDIG UW ICT, een vaste prijs per werknemer.
werk veiliger en verbeter uw continuïteit

 

2beIT biedt Premium Cloud & Workspace oplossingen aan die geen investeringen vereisen.
Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.
Wij helpen om snellere, meer weloverwogen beslissingen te maken, uw IT-activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit
van eindgebruikers te verhogen en uw gegevens veilig te bewaken.

SAMEN

DIGITAAL

IJZERSTERKE-STABIELE WIFI

Wifi met betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit.

Een vlot werkend WiFi netwerk staat met de juiste hardware, een correcte plaatsing en een optimale configuratie.
UniFi is een revolutionair WiFi-systeem dat de bedrijven de mogelijkheden tot onbegrensde uitbreiding en centraal beheer van hun netwerk bied. Deze professionele WiFi maakt gebruik van een server applicatie waardoor kosten en tijd worden bespaard in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

Oneindig uitbreidbaar

Dankzij de eenvoudige configuratiemogelijkheden kunnen wij de UniFi acces points eenvoudig toegevoegen aan het netwerk dankzij één centrale controller.

Uw applicatie in de Cloud. Nooit meer migreren naar een nieuwe computer

Windows 365 omgeving met Microsoft 365 als de basis
Hiermee wordt het mogelijk om op een veilige manier vanaf elke locatie te werken. Deze moderne werkplek wordt compleet naar wens ingericht, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

De moderne werkplek wordt aan de hand van een Microsoft 365 omgeving gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie toegang heeft tot Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Microsoft Office apps en nog veel meer.

Bij 2beIT maken wij de moderne werkplek op maat voor partners. Elk bedrijf werkt namelijk anders en heeft een andere omgeving nodig. Om het maximale uit de moderne werkplek te halen is het belangrijk deze zo goed mogelijk in te richten.

CYBERSECURITY

Bescherm uw bedrijf!

Je bedrijf beschermen tegen hackers is vandaag niet meer vanzelfsprekend.

Ook intern in uw bedrijf zijn veel gegevens delicaat.ICT-beheer beschermt niet alleen investeringen in hard- en software, maar verbetert ook de productiviteit van uw personeel. Een correct en veilig ingerichte ICT-infrastructuur helpt u om effectief (samen) te werken en verhoogt efficiëntie.

Het niet kunnen beschikken over de juiste applicaties of databestanden, downtime, malware, virussen of verlies van data bezorgen veel ergernis en kosten u omzet en dus geld!

Goed ICT-beheer is dus veel meer dan alleen het in conditie houden van uw ICT-middelen. Het gaat om het streven naar perfectie, meer efficiëntie, gebruiksmogelijkheden, hogere productiviteit, minder risico’s en onder aan de streep; meer (tijd) winst.

VoIP

Optimaliseer je communicatie met slechts een paar klikken

ONZE SERVICE, JOUW VRIJHEID

De cijfers liegen er niet om: 85% van de KMO zijn afhankelijk van IT. Toch blijft de nodige IT-ondersteuning vaak achterwege, of is er geen synergie tussen de ondersteuning van verschillende soorten apparaten.

2beIT pakt de dingen anders aan: wij zorgen ervoor dat je perfect kunt werken op elk mogelijk platform en bouwen bruggen binnen jouw team of met derde partijen, om zo voor een vlottere, aangenamere en efficiëntere ervaring te zorgen.

Een IT-partner hebben waarop je kunt vertrouwen, bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook erg veel moeite. 2beIT optimaliseert jouw IT-omgeving, zodat je jezelf kunt concentreren op jouw werk en alles vlot kunt laten verlopen. Zonder kopzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een digitale werkplek?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een digitale werkplek.

  ICT-beheer beschermt niet alleen investeringen in hard- en software, maar verbetert ook de productiviteit van uw personeel. Een correct en veilig ingerichte ICT-infrastructuur helpt u om effectief (samen) te werken en verhoogt efficiëntie.

  U kunt ook gelijk een afspraak boeken met een IT specialist om een GRATIS IT-Audit van uw situatie te laten maken en adviseren.

  Toe aan optimaliseren van uw IT omgeving?

  Blijf IT-Smart! Bekijk onze artikelen over digitalisering van uw omgeving

  Verken de Grenzen van Innovatie met Microsoft Copilot: Uw Revolutionaire Windows-assistent

  Stap in de wereld van morgen met Microsoft Copilot, een geavanceerde AI-assistent die de manier waarop we interactie hebben met digitale omgevingen radicaal verandert.

  Cyberlek in outlook! Maak onmiddellijk een update

  16/03/2023 Gister is er een ernstige kwetsbaarheid ontdekt in de Outlook-client, een populaire e-mailclient die door veel bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt.

  The North Face is gehackt

  . 200.000 North Face-gebruikersaccounts zijn gehackt, WAT BETEKEND DAT NOU PRECIES VOOR JOU?

  Deze gevaarlijke malware valt Windows-apparaten aan via geïnfecteerde USB-drives

  Deze gevaarlijke malware valt Windows-apparaten aan via geïnfecteerde USB-drives

  Microsoft gaat per december de ondersteuning voor Windows 10 21H1 beëindigen.

  Microsoft stopt met de ondersteuning en updates voor Windows 10 21H1.

  windows10-update-juni2023

  Microsoft nieuws: Ondersteuning voor Windows 10 21H2 ten einde Microsoft heeft aangekondigd dat de end-of-service (EOS) voor Windows 10 21H2 op 13 juni 2023 zal plaatsvinden.