VEREENVOUDIG UW ICT, Vaste prijs per werknemer.
werk veiliger en verbeter uw continuïteit

 

2beIT biedt Premium Cloud & Workspace oplossingen aan die geen investeringen vereisen.
Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.
Wij helpen om snellere, meer weloverwogen beslissingen te maken, uw IT-activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit
van eindgebruikers te verhogen en uw gegevens veilig te houden.

SAMEN

DIGITAAL

Wil je het verschil maken? Dan sta je uiteraard open voor een digitale verandering. Wij herkennen de behoefte en weten wat we moeten doen zodat u kan doen wat u moet doen

IJZERSTERKE-STABIELE WIFI

Wifi met betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit.

Een vlot werkend WiFi netwerk staat met de juiste hardware, een correcte plaatsing en een optimale configuratie.
UniFi is een revolutionair WiFi-systeem dat bedrijven prestatie, onbegrensde schaalbaarheid en centraal beheer van uw systemen biedt. UniFi maakt gebruik van een server applicatie waardoor kosten en tijd worden bespaart in tegenstelling tot traditionele WiFi-systemen.

De UniFi controller kunnen wij vanop afstand beheren en controleren tijd en kosten kunnen worden vermeden.

Oneindig uitbreidbaar
Dankzij de eenvoudige configuratiemogelijkheden kunnen wij de UniFi acces points eenvoudig toegevoegen aan het netwerk dankzij één centrale controller.

 

Uw applicatie in de cloud. Nooit meer migreren naar een nieuwe computer

Office 365 omgeving met Microsoft 365 als de basis
Hiermee wordt het mogelijk om op een veilige manier vanaf elke locatie te werken. Deze moderne werkplek wordt compleet naar wens ingericht, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

De moderne werkplek wordt aan de hand van een Microsoft 365 omgeving gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie toegang heeft tot Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Microsoft Office apps en nog veel meer.

Bij 2beIT maken wij de moderne werkplek op maat voor partners. Elk bedrijf werk namelijk anders en heeft een andere omgeving nodig. Om het maximale uit de moderne werkplek te halen is het belangrijk deze zo goed mogelijk in te richten.

CYBERSECURITY

Bescherm uw bedrijf!

Je bedrijf te beschermen tegen hackers is vandaag niet meer vanzelfsprekend. Ook intern in uw bedrijf zijn veel gegevens delicaat. Specifieke bestanden of mappen delen met personen maar andere mappen beperkte of geen machtiging geven. E-mail communicatie beschermen, …. Per product helpen wij met de juiste strategie.

De cijfers liegen er niet om: 85% van de KMO zijn afhankelijk van IT. Toch blijft de nodige IT-ondersteuning vaak achterwege, of is er geen synergie tussen de ondersteuning van verschillende soorten apparaten.

2beIT pakt de dingen anders aan: wij zorgen ervoor dat je perfect kunt werken op elk mogelijk platform en bouwen bruggen binnen jouw team of met derde partijen, om zo voor een vlottere, aangenamere en efficiëntere ervaring te zorgen.

Een IT-partner hebben waarop je kunt vertrouwen, bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook erg veel moeite. 2beIT optimaliseert jouw IT-omgeving, zodat je jezelf kunt concentreren op jouw werk en alles vlot kunt laten verlopen. Zonder kopzorgen.

ONZE SERVICE, JOUW VRIJHEID

ICT-beheer beschermt niet alleen investeringen in hard- en software, maar verbetert ook de productiviteit van uw personeel. Een correct en veilig ingerichte ICT-infrastructuur helpt u om effectief (samen) te werken en verhoogt efficiëntie.

Het niet kunnen beschikken over de juiste applicaties of databestanden, downtime, malware, virussen of verlies van data bezorgen veel ergernis en kosten u omzet en dus geld!

Goed ICT-beheer is dus veel meer dan alleen het in conditie houden van uw ICT-middelen. Het gaat om het streven naar perfectie, meer efficiëntie, gebruiksmogelijkheden, hogere productiviteit, minder risico’s en onder aan de streep; meer (tijd) winst.

ZET HACKERS EEN HAK

Hieronder bespreken we enkele technische oplossingen die

zaterdag a.s. 05-10 Lifestylebeurs in het Hallehof Zoersel 2beIT WITH IOT

Nieuwsgierig waarom wij daar ook een stand hebben?

Windows 7 stopt op 14/01/2020

Draait uw laptop of PC nog onder Windows 7?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een digitale werkplek?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een digitale werkplek.

    Of bereik ons via de onderstaande gegevens:

    Bel ons: +3232338908
    Email ons: help@2beit.be