Windows 365 stabiel en veilig

Microsoft 365

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Microsoft Teams.

Microsoft 365 als de basis

Met een moderne werkplek wordt het mogelijk om op een veilige manier vanaf elke locatie te werken. Deze moderne werkplek wordt compleet naar wens ingericht, waardoor het optimaal aansluit bij uw organisatie.

De moderne werkplek wordt aan de hand van een Microsoft 365 omgeving gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie toegang heeft tot Microsoft Teams, SharePoint, Outlook, Microsoft Office apps en nog veel meer.

Bij 2beIT maken wij de moderne werkplek op maat voor partners. Elk bedrijf werk namelijk anders en heeft een andere omgeving nodig. Om het maximale uit de moderne werkplek te halen is het belangrijk deze zo goed mogelijk in te richten.

Onze expertise Microsoft 365 producten

word
Word
Excel
Excel
PowerPoint
PowerPoint
Outlook
Outlook
OneNote
OneNote
Teams
Teams
OneDrive
OneDrive
SharePoint
SharePoint
Exchange
Exchange

Microsoft 365 backup

Datto Backup voor Microsoft Office 365 elimineert het risico op verlies van toegang tot en controle over uw Office 365-gegevens, Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn.

Wilt u meer weten over werken met microsoft 365 en de backup van uw gegevens?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een Microsoft 365 werkplek met backup.

    Digitale werkplek en managed ICT diensten: