Managed IT Services

Preventief onderhoud, één vaste prijs voor uw compleet IT-beheer

SAMEN

DIGITAAL

Wil je het verschil maken? Dan sta je uiteraard open voor een digitale verandering. Wij herkennen de behoefte en gaan samen met u en uw hele bedrijfsomgeving aan de slag.

1. Extern en managed IT-beheer

PROFESSIONELE SERVICE DESK:
Professionele ondersteuning van onze IT specialisten voor u en uw medewerkers. Onze netwerkbeheerders, cloudspecialisten, systeembeheerders en helpdeskmedewerkers helpen en verhelpen IT-problemen van kleine en middelgrote ondernemingen vanop afstand. Indien het IT probleem niet via remote control kan worden opgelost, dan komen wij ter plaatse voor een oplossing.

2. Managed WIFI en Netwerken

Met onze Professionele WiFi bent u verzekerd van een goed functionerend en zakelijk WiFi netwerk. Deze WiFi biedt een supersnelle, betrouwbare en veilige WiFi-omgeving op maat van uw bedrijf. Elk onderdeel van deze WiFi kunnen we aanpassen op afstand zodat u steeds snel geholpen bent.

Ontdek wat Managed WiFi voor uw bedrijf kan betekenen.

3. Managed Software, dit biedt tal van mogelijkheden

Software in de Cloud heeft oneindig veel voordelen! Kosten besparen, efficiënt en veilig werken. In een moderne ICT omgeving kan je werken op elk device en in elke ruimte vanuit je eigen Cloud omgeving.

MICROSOFT (OFFICE) 365

Windows 365 stabiel en veilig

Op kantoor, thuis,… Efficiënt, productief en veilig samenwerken.

Al uw medewerkers, zowel vast als tijdelijk personeel heeft toegang tot dezelfde Office programma’s (zoals Word, Excel, Powerpoint..). Altijd up-to-date en je bent niet meer afhankelijk van je vaste PC.

WINDOWS 365

Windows Virtual Desktop

Windows 365 Virtual Desktop biedt een virtuele desktopervaring binnen een Windows 10 en 11 omgeving. Log in op elk apparaat en je werkt sneller, flexibeler en altijd up-to-date.

TEAMS

Chat, werk samen, Telefoneer met Teams

Real-time samenwerken aan documenten, videogesprekken met interne en externe contacten, chat met teamleden en Integreer uw VoIP met Microsoft Teams.

SHAREPOINT

Documenten opslaan, voor iedereen toegankelijk.

Documenten opslaan in de Cloud van Microsoft 365 en Microsoft Teams zodat je altijd informatie kan uitwisselen en online kan samenwerken binnen een groep of organisatie.

4. Onderhoud van Software applicaties

Te veel aan je hoofd? Dan is IT-automatisering jouw redmiddel.
Onze ICT-specialisten kunnen je op veel gebieden het IT-leven makkelijker maken. KIES ZELF WAT BIJ JOU PAST

5. Managed ICT samenwerking

Wij zoeken met u meer naar de juiste balans tussen kosten, stabiliteit en innovatie!
2beIT ondersteunt uw gehele IT fundament met een team van experten.

Wilt u meer weten over de managed services?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en zet de eerste stap richting een managed werkomgeving.

    Waar liggen uw knelpunten?

    Uw IT beheer, deze omgeving gaat vaak gepaard met de sluipende kosten, een gebrek aan kennis en dreigende veiligheidsrisico’s. Onze specialisten beheren en onderhouden uw digitale werkplek, we staan 7 dagen per week klaar voor advies en ondersteuning en denken strategisch mee over de groei en veiligheid van uw organisatie.