IT beveiliging en onderhoud

Een paraplu boven uw zaak,

wij zorgen voor een veilige IT omgeving.

VEILIGHEID BOVEN ALLES! Met een zeer gespecialiseerd, innoverend en betrokken team zorgen wij voor de beste veiligheid van uw IT omgeving.

Security Check

Beveiliging van het netwerk via een Firewall.

Beveiliging van data via een back-up.

Beveiliging van e-mailcommunicatie tegen spam.

Beveiliging van gegevens via zaken als rechten op bestanden.

Beveiliging tegen virussen (waaronder crypto).

IT Consultancy voor veilig CLOUD Computing.

De veiligheid van uw data is beheersbaar.

Dankzij ons beheer is een snelle monitoring en opvolging van (veiligheids)problemen mogelijk. Met ons geavanceerde monitoringsysteem kan worden ingesteld dat de internetapplicatie, die verantwoordelijk is voor uw primaire processen, voorrang krijgt op zaken zoals bijvoorbeeld YouTube of andere internetapplicaties. Ongewenste internetapplicaties kunnen helemaal geblokkeerd worden. De continuïteit en de kwaliteit van uw bedrijfsprocessen blijven hierdoor gehandhaafd.

Uw voordelen:

Beveiliging afgestemd op uw organisatie.

Volledige bewaking en snelle opvolging bij problemen mogelijk.

Specifieke instellingen door onze IT deskundigen via remote control.

Heeft u een vraag over de beveiliging en/of bewaking van uw bedrijfsgegevens?

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden.

MONITORING

Wie waakt over uw netwerk als u er niet bent? Of wat als uw eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet?
2beIT helpt u aankomende problemen verhelpen aan de hand van ons eigen monitoring systeem.
We bewaken uw netwerk 24/7 en waarschuwen u bij eventuele defecten.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom kan u bij 2beIT beroep doen op onze eigen ingerichte monitoring.

Voorkomen is beter dan genezen. Wie waakt over je netwerk als jij er niet bent? Of wat als je eigen IT dienst de aankomende problemen over het hoofd ziet? 2beIT heeft een eigen ingerichte monitoring uitgewerkt.

Voor uw gemoedsrust kan 2beIT u een permanente monitoring van uw servers aanbieden. Via diverse interfaces (zoals een dashboard op ons kantoor) zijn wij permanent op de hoogte van de toestand van uw netwerk.
Zo kunnen wij niet alleen snel reageren, maar ook doelgericht anticiperen met preventieve maatregelen om dreigende problemen aan te pakken nog voor u er hinder van zou ondervinden. De meest courante problemen kunnen wij trouwens van op afstand oplossen.

Hiermee bewaken we 24 op 24 en 7 op 7 onze klanten. Iedere dreigende afwijking van een gezond netwerk, genereert een bericht naar onze helpdesk en onze technicus zodat tijdig ingrijpen mogelijk wordt. Als we uw akkoord krijgen, nemen we deze zorg volledig uit uw handen en kunt u gerust zijn: uw IT werkt!

MANAGED SERVICES VOOR JOUW CYBERSECURITY

Managed services: een mooie term die betekent dat je enkele processen in je bedrijf overhevelt naar een externe partij, om een hoger niveau van efficiëntie te bereiken. In het geval van cybersecurity betekent dit dat 2beIT je IT-security voor je zal beheren. We hebben een concreet stappenplan om op een pragmatische manier een zero trust model te implementeren. Wij concretiseren graag wat deze managed services bij 2beIT inhouden om cybersecurity as a service (CaaS) aan te bieden.

Meest gekozen

PACK1: ENTERPRISE BEVEILIGING +ICT ONDERSTEUNING

Enterprisebeveiliging
Managed Antivirus, Firewall, Anti-Malware, Anti-Spyware,….. 

Helpdesk
7 dagen recht op IT-Support.

Bewaak, verwerk en bescherm jouw data! Een beveiligde en stabiele ICT-Omgeving voor uw bedrijf.

Neem contact op over de mogelijkheden voor uw onderneming. Één van onze experten zal zo spoedig mogelijk contact opnemen voor vrijblijvend advies.

    Veilig en bewust omgaan met de gegevens van uw bedrijf!

    Laat u inspireren, altijd met de meest recentste nieuwsberichten.