backup microsoft 365

Backup voor Microsoft 365

Waarom is een Backup voor Microsoft 365 belangrijk?

2beIT Microsoft 365 (Office 365) Backup Oplossing dicht Data Protection Gaps:

Human Error

Menselijke fouten zijn de belangrijkste oorzaak van inbreuken op de cyberbeveiliging. Van het simpelweg openen van een verdachte e-mail, tot het per ongeluk verwijderen van data. Het is heel gemakkelijk om Microsoft 365 te verliezen/verwijderen. Al deze punten vormen een lek in de gegevensbescherming, die niet door Microsoft (Office) 365 gedekt wordt.

Recycle Bin Limitation

Microsoft 365 bewaart verwijderde e-mails maximaal 90 dagen in de prullenbak – en veel systeembeheerders gebruiken de prullenbak als een tijdelijke opslagplaats voor gegevens. Het gebruik van deze oplossing is uiterst riskant omdat een prullenbak niet dezelfde beveiligingsfuncties heeft als een back-up, waardoor uw Microsoft 365-gegevens worden blootgesteld aan voortdurende bedreigingen.

Microsoft Service Limitation

Microsoft heeft u niet gedekt. Op basis van hun Microsoft-serviceovereenkomst (Sec.6b) garanderen ze in het geval van een storing niet dat uw inhoud of gegevens die u hebt opgeslagen, worden teruggezet. Ze raden aan om regelmatig een back-up te maken met behulp van back-upoplossingen van derden om dit gat te dichten.

Onze formules

Kies de formule van Servicedesk die bij u past! Wij bieden twee formules aan die voor een geavanceerde IT beveiliging zorgen

ENTERPRISE BEVEILIGING +
ICT ONDERSTEUNING

Enterprisebeveiliging
Managed Antivirus, Firewall, Anti-Malware, Anti-Spyware,…

Helpdesk
7 dagen recht op IT-Support

ANTIVIRUS +
PREVENTIEF ONDERHOUD

Enterprisebeveiliging
Managed Antivirus, Firewall, Anti-Malware, Anti-Spyware, …..

Helpdesk
7 dagen recht op IT-Support.

Real-time onderhoud
Preventief onderhoud & updates . Wij blijven de vinger aan jouw virtuele pols houden en volgen het leven van jouw pc op.

Patchmanagement, updatebeheer, ook bij third party software (Adobe, Java,…)

Rapporteringen
Periodieke rapportering van de gedane werkzaamheden.