Keer terug naar homepage

Proficiat!

Dadelijk weet je hoe veilig de

mailbox is van jouw medewerker,

maar hoe veilig is je bedrijf?

Doe hieronder de veiligheidscheck! (3 minuten)

[Enkel beschikbaar voor bedrijven vanaf 10 werknemers]

Bij ons is je IT in goede handen!

Indra Winkelmans

ICT-IoT Specialist

Jarne Kerstens

ICT System Manager

Kirsten Mos

Marketing & Operations

Waarom kiezen voor 2beIT.

4 manieren waarop wij ons onderscheiden van de rest.

Gratis veiligheidsscan! Onze veiligheidsscan controleert jou huidige beveiligingsniveau en identificeert eventuele zwakke punten in uw systemen.

Op basis van deze resultaten stellen we een op maat gemaakt beveiligingsplan voor jouw bedrijf op. Zo weet jij precies hoe je jouw bedrijf kan beschermen tegen cyberaanvallen.

Dubbele beschermlaag

Onze beveiligingssystemen zijn ontworpen om te werken als een dubbele laag bescherming. Dit betekent dat we niet alleen uw netwerkbeveiliging verbeteren, maar ook uw apparaten, zoals laptops en smartphones, beveiligen tegen malware en andere bedreigingen.

Real-time monitoring

Wij bieden real-time monitoring en detectie van verdachte activiteiten in uw systemen. Hierdoor kunnen we potentiële bedreigingen snel detecteren en verhelpen voordat ze schade kunnen aanrichten.

Knowhow, expertise en ervaring in huis

Onze beveiligingsexperts zijn altijd up-to-date met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Hierdoor kunnen we snel reageren op nieuwe bedreigingen en uw bedrijf optimaal beschermen.

Flexibele en schaalbare systemen

Onze beveiligingsoplossingen zijn flexibel en schaalbaar, zodat we deze kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Samen naar een veiligere IT-omgeving voor jouw KMO.

Laat weten wat wij voor

jou kunnen doen!